Menu
EUR

CyTonin® Technologie

 

Wat maakt de producten van Sérélys® uniek?

Pollen zijn de grondstof van Sérélys producten.

CyTonin® is een exclusieve en gepatenteerde technologie van Sérélys Pharma. Deze technologie maakt het mogelijk om de kern (cytoplasma) te scheiden van het harde omhulsel van een stuifmeelkorrel. Het cytoplasma van deze pollen is een natuurlijk reservoir van veel voedingsstoffen.

Om de pollen heen, zit een hard omhulsel dat door het menselijk lichaam lastig te verteren is. Dankzij Cytonin® Technologie kan dit harde omhulsel verwijderd worden, waardoor enkel het cytoplasma van de pollen overblijft. Dit onderdeel zit boordevol nuttige voedingsstoffen. Denk bijvoorbeeld aan eiwitten, vitaminen, vetzuren en sporenelementen.

Na extractie kan het gemakkelijk door ons lichaam opgenomen. Daarnaast bevat dit extract geen hormonale werking en werkt het niet zoals plantaardige oestrogenen (Fyto-oestrogenen), waardoor het product geen bijwerkingen heeft.

Het kweken en oogsten van onze pollen

Alle pollenextracten die worden gewonnen door middel van de CyTonin® Technologie, zijn afkomstig uit Zweden. Iedere plantsoort groeit op een eigen veld. Exact volgens de richtlijnen van het Europees Geneesmiddelenbureau.

We gebruiken geen pesticiden of andere chemische stoffen bij onze plantenteelt en het verzamelen van het stuifmeel en de stampers gaat handmatig. Er is een strenge controle op de kwaliteit en we zorgen ervoor dat de pollen áltijd aan onze eisen voldoen.

De voordelen van Sérélys producten:

  • Niet-Hormonaal;
  • Vrij van Fyto-oestrogenen en zonder oestrogene activiteit;
  • Rijk aan voedingsstoffen;
  • Hoge bioschikbaarheid;
  • Pollen cytoplasma extractie in Zweden.

Tijdens de extractie wordt iedere stap grondig gecontroleerd, waardoor we unieke pollenextracten krijgen. Last van overgangsverschijnselen of behoefte aan een gezonde blaasfunctie? Ervaar je klachten tijdens de Penopauze of Menstruatie?

Probeer Sérélys® en zie wat het voor jou kan doen!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!