Menu
EUR

Dit is Sérélys

 

Sérélys Pharma® ontwikkelt en verkoopt innovatieve producten gebaseerd op grondige wetenschappelijke tests. Onze producten zijn ontworpen om jou tijdens verschillende levensfasen te ondersteunen én je levenskwaliteit op een natuurlijke manier te verbeteren.

Natuurlijke producten

We ontwerpen gepatenteerde oplossingen met een basis vanuit de natuur. Daarvoor gebruiken we gezuiverde cytoplasma extracten van de Zweedse pollen van streng geselecteerde planten. Deze pollenextracten winnen we door middel van onze exclusieve technologie genaamd CyTonin® Technology.

De producten van Sérélys Pharma® zijn…

  • Gepatenteerd (of patent is aangevraagd)
  • Gebaseerd op CyTonin®-complexen die jouw hormonale behoeften aanvullen
  • Niet-hormonaal of zonder fyto-oestrogenen én zonder oestrogene activiteit
  • Wetenschappelijk getest en gedocumenteerd
  • Volledig plantaardig en geschikt voor vegetariërs en veganisten

Wie zijn wij?

Wij geloven in de kracht van wetenschap en medische kennis. Daarom testen we al onze producten wetenschappelijk. In onze studies werken wij nauw samen met prestigieuze, medische deskundigen die erkend zijn in hun specialiteit (KOL’s).

Ons doel? Vrouwen en mannen voorzien van veilige en effectieve oplossingen die gebaseerd zijn op wetenschap, voldoen aan medische behoeften én door de medische wereld worden erkend als effectieve alternatieven voor klassieke geneesmiddelen.

Goed om te weten

Onze producten worden in meer dan 20 landen verkocht onder verschillende merknamen. In Nederland heet het merk Sérélys®.

Disclaimer

De inhoud van deze website biedt geen medisch advies, diagnose of behandeling en de informatie op de website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Daarom mag je de informatie die je van de website verkrijgt nooit gebruiken voor de diagnose of behandeling van een medische aandoening of ter vervanging van medicatie of een andere behandeling voorgeschreven door een arts of andere zorgverlener. Raadpleeg je arts of andere zorgverlener als je vragen hebt over je gezondheid voordat je één van de producten gebruikt of vertrouwt op informatie die je van de website hebt verkregen.

Bespreek  alle medicijnen of voedingssupplementen die u gebruikt met een zorgverlener voordat je nieuwe medicijnen of supplementen gebruikt. Deze verklaringen zijn niet beoordeeld door een plaatselijke Voedsel- en Warenautoriteit. De producten zijn niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!